Kosten

Intakegesprek  met ouders € 72,-
Spelsessie (45 min) € 72,-
Oudergesprek (of gesprek met school of   andere hulpverleningsinstantie) € 72,-

De tarieven zijn incl. btw. In sommige gevallen is het mogelijk om speltherapie (voor een gedeelte) vergoed te krijgen door de zorgverzekeraars. Speltherapie valt onder alternatieve geneeswijzen. Bij elke zorgverzekeraar is de voorwaarde minimaal dat de speltherapeut ingeschreven staat bij een erkende beroepsvereniging. Voor Speltherapie is dat de  NVVS (Nederlandse Vereniging voor Speltherapeuten). Sommige zorgverzekeraars vragen aansluiting bij de RBCZ.

U kunt uw zorgverzekeraar raadplegen om te weten of u voor vergoeding in aanmerking komt. http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/speltherapie

Bij de gemeente is voor bijna iedereen een Persoonsgebonden Budget (PGB) aan te vragen. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt!

De kosten kunnen ook fiscaal aftrekbaar zijn. Bij niet doorgaan van een sessie is het belangrijk dat er minimaal 24 uur van te voren afgezegd wordt, anders wordt het uur in rekening gebracht.

Belangrijke gegevens speltherapeut

Beroepsregistratie NVVS: K-14048
FVB lidnummer: 108211
Lid Kamer van Koophandel: 58624198
RBCZ licentienummer: 209198R

N

In het bezit van het PSBK-diploma. (Psycho Sociale Basis Kennis) Vanaf jan. 2017 door veel zorgverzekeraars als voorwaarde gesteld om voor vergoeding in aanmerking te komen.

N

Aangesloten bij: https://fvb.vaktherapie.nl  Sinds 1 januari 2017 is de NVVS toegetreden tot de FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen)

N

EMDR

Elk kind is waardevol

Klomperweg 151

6741 PH Lunteren

info@speltherapiedeparel.nl
06-40952326